KONTAKTA OSS
HAR DU ETT ÖNSKEMÅL?
Vi anordnar event inom ett flertal områden, såsom guidade snöskoterturer, cykling m.m.
Har du ett önskemål så hör gärna av dig så ska vi tillsammans ta fram ett paket som passar just er.

Tidy Event

Vi utför Skoter, Vattenskoter och Mountainbiketurer med guide. Vi tillgodoser kundens önskemål och kan sy ihop ett event som passar just dej. En del turer finns redan prissatta men om ni vill ha mer special beställda event ber vi er kontakta oss på mail eller telefon.

Ring oss på: 0910-180 69

Onsdagsturen

Tidy Bike anordnar varje onsdag en cykeltur för alla åldrar och erfarenhet.
Välkommen att haka på, läs mer på Tidy Bikes hemsida.

Till Tidy Bike

Guidade snöskoterturer

När havet fryser och snön bäddat in landskapet i ett tjockt täcke av snö, då är det bara en sak som gäller… Om man ska göra det på riktigt, vill säga…

Vi har gjort en grej av att alltid använda oss av marknadens senaste modeller. Toppmoderna snöskotrar med hög komfort. Lynx och Polaris. Riktiga muskelmaskiner. Fler än 100 hk och potentiella toppfarter på över 180 km/h. Och snöskotrarna är enklare än någonsin att köra. Det finns ett reglage för gas, och ett för broms. Svårare än så är det inte. Med professionella guider och vildmarkslunch i det fria, med start mitt i staden och iförd rejäl vinterrustning blir äventyret precis så bra som en skotersafari i Swedish Lapland ska vara…

Vill ni på ert företag eller bara du och dina vänner uppleva något kul och spännande så har vi lösningen för er. Ni kör själv, med en guide på egen skoter. Turen ger er en unik upplevelse av natur, is och snö. Ni känner fartvinden mot kroppen och spänningen med att göra något kanske för första gången. Turen tar ca 2 tim och tar er genom skogar med snötyngda träd och ut på fruset hav. Vill ni äta ute i det fria under turen så ordnar vi det också.
Vi kan även special sy ett event för er. Har ni egna ideer om platser ni vill köra på så fixar vi det, var än det är i Skellefteå med omnejd .

Prisex.

Guidad skotertur 1 person/skoter 1350:- / Pers vardagar (1700:- Helg)
Guidad skotertur 2 personer/skoter 1150:- / Pers vardagar ( 1400:- Helg)
Kläder och Hjälm 200:- / Person
Vi har även längre turer där vi stannar för lunch. Kontakta oss för pris.

Minimiantal för guidade skoterturer är 4 personer. För mindre antal kontakta oss för info.
Priser inkl.moms. Själv risk vid skada skoter 10000:-

Transfer med skoter från flygplatsen
Vi möter upp er på flyget och ni byter om till skoterkläder, sedan kör vi tillsammans en tur på ca 1 timme. Vi tar hand om era väskor och möter upp er i Skellefteå för vidare transfer til ert hotell.

Pris

Ensam på skotern 1495:-
Delad skoter 895:-/pers
Transfer till hotel 1-4 pers 500:- / 5-8 pers 750:-

Guidad skotertur Söndagar kl 12.00 22 feb -5 April
Denna tur går varje söndag från den 22 feb till den 5 April 2015. Turen startar från E-son Maskin på Anderstorp och därifrån bestämmer vi turen tillsammans beroende på vilka önskemål gruppen har. En trevlig skotertur där vi har en härlig mix av deltagare, barnfamiljer, Skelleftebor, svenska och utländska turister har här en häftig mötesplats. Du kör ensam på skotern eller delar den med en vän. Under turen stannar vi och pratar en stund över en kopp varm dryck för att sedan fortsätta genom det vita vinterlandskapet. Turen tar ca 3 timmar. Anmälan ska ske senast Torsdag kl 12.00 före Söndagen ni har tänkt åka. Minst 4 personer måste vara anmälda annars ställs turen in. Denna tur finns att boka online på Destination Skellefteås hemsida.
http://www.destinationskelleftea.se/sv/Destination

Priser

Guidad Skotertur 1 pers/skoter 1500:-
Guidad Skotertur 2 pers/skoter 1200:-/pers
Transfer från hotell 1-4 pers 500:- 1-8 pers 750:-
Kläder till skoterturen 200:-/pers